Actualno.com представя най-важното от печатните издания  днес, 8 януари. 24 часа

...
Actualno.com представя най-важното от печатните издания  днес, 8 януари. 24 часа
Коментари Харесай

Новини или novini: Картината на печата за 8 януари

Actualno.com показва най-важното от печатните издания  днес, 8 януари.
24 часа
" 24 часа " разгласява забавен разбор за следствията от убийството на Касем Сюлеймани. Тезата на Георги Милков е, че станалото ще заглуши гласа на елементарните хора в Близкия изток и ще направи по този начин, че да влее гняв в радикалните играчи, което е последното нещо, от което регионът има потребност. " Светът няма да стане по-добър, единствено сенките ще станат по-големи ", твърди Милков. 
Труд
Джигит лети с 238 километра в час по автомагистрала " Тракия ", написа " Труд ". Той е надвишил допустимата скорост с близо 100 километра. И е получил фиш за санкция от КАТ за 1050 лв.. Не е ли обаче тази санкция извънредно дребна? Толкова ли коства явен и голям риск за злополука, който може да отнеме няколко живота? Когато човек може да си разреши такава скорост най-вероятно може да си разреши и сходна глоба - за какво обаче ние разрешаваме глобата да е толкоз ниска?
Монитор
Незапомнен смог мори Италия, написа " Монитор ". Проблемът е максимален в Торино и огромните градове в северните елементи на страната. Там обаче най-малко е " нечуван " - тук си го помним и рестартираме всяка година, с цел да не се изненадваме толкоз от нещо ново. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР